KÄRLEKSPAKETET 💘

Mellan den 10-15 februari bor ni hos oss för endast 995 kr i dubbelrum. På rummet serveras ni bubbel, frukt och choklad (alkoholfritt alternativ finns också). Använd gärna vår bastu och utmana varandra i minigolf. Dagen efter står vår härliga frukostbuffé uppdukad och sen utcheckning fram till kl. 12:00.

Erbjudandet gäller för två personer och ni bokar på 0498-65 40 00 eller booking.visby@firsthotels.se

Bastun och minigolf är kostnadsfritt för våra gäster, glöm därför inte att boka er tid i samband med att ni bokar er vistelse.

PAKETET INNEHÅLLER

• Bubbel (alkoholfritt alternativ finns)
• Choklad & frukt
• Bastu
• Frukostbuffé
• Sen utcheckning (12:00)

Alla vår erbjudanden

Vintererbjudande

Gotland är underbart året om. Upplev den gotländska vinter och bo hos oss på Hotel Kokoloko. Med vårt vintererbjudande bor ni två vuxna och upp till två barn i tre- och fyrbäddsrum för 995:- per natt.
2 december, 2022/av rasmus

Spela Padel på Gotland

Välkomna till Gotland Padelcenters nyöppnade anläggning med sex Adidas-banor av högsta kvalité.
5 augusti, 2021/av rasmus

KÄRLEKSPAKETET💘

Mellan den 10-15 februari bor ni hos oss för endast 995kr. På rummet serveras ni bubbel, choklad & frukt.
12 februari, 2020/av rasmus

Konferenserbjudande

Hotel Kokoloko erbjuder två olika konferensmöjligheter; en större lokal Orangeriet som ligger i en inspirerande miljö och ett mindre konferensrum med härlig havsutsikt. Orangeriet är perfekt för konferenser, event eller privata tillställningar.
24 januari, 2020/av rasmus

Välkommen på frukost

Varmt välkomna att prova vår frukostbuffé. Frukosten ingår alltid för våra hotellgäster men allmänheten är lika välkomna eller varför inte passa på att starta dagen med att ta ett frukostmöte med företaget?
5 januari, 2020/av rasmus

Spabad på taket med havsutsikt

Spabadet är lika härlig att bada i en varm sommardag som en kall vårkväll tillsammans med ett kompisgäng. Eller varför inte som ett härligt avslut på en konferens? Spabadet håller stängt fram till 1:a april.
5 januari, 2020/av rasmus

Boka vår takterass

Det är en magisk havsutsikt från vår härliga takterrass med vy enda till Högklint. Taket är en perfekt yta för ett mingel, sommarfest eller andra tillställningar. Här har ni även tillgång till vår utebar och möjlighet att beställa till den mat som önskas.
3 januari, 2020/av rasmus

Häng vid poolen

Att koppla av och ta ett dopp i vår uppvärmda pool som ligger precis runt hörnet ifrån utebaren ingår alltid för våra hotellgäster och den är öppen under sommarsäsongen. Önskar ni njuta vid poolen som omväxling från stranden är allmänheten lika välkomna.
1 januari, 2020/av rasmus

Minigolf – Kul för alla

En av de aktiviteter vi erbjuder på hotellet är minigolfen med roliga banor som ligger precis intill Kokoloko skogen.
1 januari, 2020/av rasmus

Sommarjobba på Hotel Kokoloko

X