Erbjudanden

Här hittar du några av våra fina erbjudanden.

Golfpaket

Tillsammans med Destination Gotland och När Golfklubb kan vi erbjuda ett förmånligt paket för alla golffantaster.
juni 24, 2020/av rasmus

Flytta hemmakontoret till oss

Börjar hemmet bli fullt och du behöver jobba hemifrån? Hos oss finns både kaffe och gott om plats! Vill du stanna kvar över natten?
Checka in för endast 695 kr (gäller för två personer) så serverar vi en god frukostpåse dagen efter. Välkommen!
april 2, 2020/av rasmus

Gratis träning

Kom ihåg att ta med dig träningskläderna när du kommer till oss. Du kan träna på vårt utomhusgym, eller hos vår partner Form Visborg som har Gotlands största träningsutbud.
februari 12, 2020/av rasmus

Konferenserbjudande

Hotel Kokoloko erbjuder två olika konferensmöjligheter. Orangeriet som ligger i en inspirerande miljö med naturutsikt. Lokalen tar upp till 70 personer i biosittning. Orangeriet är perfekt för konferenser, event eller privata tillställningar.
januari 24, 2020/av rasmus

Välkommen på frukost

Varmt välkomna att prova vår frukostbuffé. Frukosten ingår alltid för våra hotellgäster men allmänheten är lika välkomna eller varför inte passa på att starta dagen med att ta ett frukostmöte med företaget?
januari 5, 2020/av rasmus

Jacuzzi på taket med havsutsikt

Jacuzzin är lika härlig att bada i en varm sommarkväll som en snöig vinterkväll med ett kompisgäng. Eller varför inte ett härligt avslut på en konferens?
januari 5, 2020/av rasmus

Boka vår takterass

Det är en magisk havsutsikt från vår härliga takterrass med vy enda till Högklint. Taket är en perfekt yta för ett mingel, sommarfest eller andra tillställningar. Här har ni även tillgång till vår utebar och möjlighet att beställa till den mat som önskas.
januari 3, 2020/av rasmus

Häng vid poolen

Att koppla av och ta ett dopp i vår uppvärmda pool som ligger precis runt hörnet ifrån utebaren ingår alltid för våra hotellgäster och den är öppen under sommarsäsongen. Önskar ni njuta vid poolen som omväxling från stranden är allmänheten lika välkomna.
januari 1, 2020/av rasmus

Minigolf – Kul för alla

En av de aktiviteter vi erbjuder på hotellet är minigolfen med roliga banor som ligger precis intill Kokoloko skogen.
januari 1, 2020/av rasmus

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!