Boka ditt golfpaket hos oss

Starta golfsäsongen på Gotlands nya golfresort i vår. Upplev Gumbalde Resorts nya bana signerad Pierre Fulke design, Sveriges kanske bästa banarkitekt. Efter en lång dag på golfbanan kommer du tillbaka till Visby och bor bekvämt hos oss på First Hotel Kokoloko i 2 nätter, ett unikt hotell där de flesta rummen bjuder på havsutsikt och solnedgång. Båtresa med bilplats till och från Nynäshamn eller Oskarshamn ingår.

Pris: från 2950:-/person

Bokning och mer information:
Skicka ett mejl till oss på booking.visby@firsthotels.se

Frånpris avser per person. Paketerbjudandet gäller under april – maj 2023.

GOLFPAKETET INNEHÅLLER

  • 1 greenfee på Gumbalde Golf med möjlighet att köpa till ytterligare greenfee.
  • 2 nätters boende på First Hotel Kokoloko med del i dubbelrum inkl. stor frukostbuffé.
  • Båtresa till och från Gotland med bilplats från Nynäshamn eller Oskarshamn.

PRISER

  • Från 2950:-/person

Alla våra erbjudanden

GOLFPAKET

Starta golfsäsongen på Gotlands nya golfresort Gumbalde i vår. Efter en lång dag på golfbanan kommer du tillbaka till Visby och bor bekvämt hos oss på First Hotel Kokoloko i 2 nätter. Båtresa tur & retur med bilplats ingår.
3 april, 2023/av Jessica Pettersson

VÄLKOMMEN PÅ FRUKOST

Varmt välkomna att prova vår frukostbuffé. Frukosten ingår alltid för våra hotellgäster men allmänheten är lika välkomna eller varför inte passa på att starta dagen med att ta ett frukostmöte med företaget?
5 januari, 2020/av rasmus

SPABAD PÅ TAKET MED HAVSUTSIKT

Spabadet är lika härlig att bada i en varm sommardag som en kall vårkväll tillsammans med ett kompisgäng. Eller varför inte som ett härligt avslut på en konferens? Spabadet håller stängt fram till 1:a april.
5 januari, 2020/av rasmus

BOKA VÅR TAKTERASS

Det är en magisk havsutsikt från vår takterrass med vy enda till Högklint. Taket är en perfekt yta för ett mingel, sommarfest eller andra tillställningar. Här har ni även tillgång till vår utebar och möjlighet att beställa till mat.
3 januari, 2020/av rasmus

HÄNG VID POOLEN

Att koppla av och ta ett dopp i vår uppvärmda pool ingår alltid för våra hotellgäster och den är öppen under sommarsäsongen. Önskar ni njuta vid poolen som omväxling från stranden är allmänheten lika välkomna.
1 januari, 2020/av rasmus

MINIGOLF – KUL FÖR ALLA

En av de aktiviteter vi erbjuder på hotellet är minigolfen med roliga banor som ligger precis intill Kokoloko-skogen. Utmana familjen eller varför inte samla ihop kompisgänget för att spela en omgång!
1 januari, 2020/av rasmus

Sommarjobba på Hotel Kokoloko

X