JUL & NYÅRSERBJUDANDE

Under jul och nyår har vi hotellet öppet för självhushåll. Alla bokningsbara rum har då eget kök och egen entré. 

Hotellets ordinarie verksamhet kommer att vara stängd under den här perioden. Vi har bland annat ingen frukostservering och städning under vistelsen ingår inte. Slutstädningen vid avresa ingår.

Välkommen att boka genom att skicka ett mail till booking.visby@firsthotels.se

Boka Jul & Nyårserbjudande

ERBJUDANDET INNEHÅLLER

Självhushåll
• Alla bokningsbara rum har eget kök och egen entré
• Slutstädning vid avresa ingår
• Stor parkering (avgift)

Pris per natt 795 kr för 2 personer.
Vi erbjuder även veckouthyrning för 4000 kr/vecka.
Erbjudandet gäller 20 dec 2023 – 7 januari 2024.

Alla vår erbjudanden

JUL & NYÅRSERBJUDANDE

Under jul och nyår har vi hotellet öppet för självhushåll. Alla bokningsbara rum har eget kök och egen entré. Vår ordinarie hotellverksamhet kommer då att hålla stängt vilket innebär att frukost och städning under vistelsen inte ingår.
14 november, 2022/av rasmus

VÄLKOMMEN PÅ FRUKOST

Varmt välkomna att prova vår frukostbuffé. Frukosten ingår alltid för våra hotellgäster men allmänheten är lika välkomna eller varför inte passa på att starta dagen med att ta ett frukostmöte med företaget?
5 januari, 2020/av rasmus

SPABAD PÅ TAKET MED HAVSUTSIKT

Spabadet är lika härlig att bada i en varm sommardag som en kall vårkväll tillsammans med ett kompisgäng. Eller varför inte som ett härligt avslut på en konferens? Här har man även en fantastisk havsutsikt!
5 januari, 2020/av rasmus

BOKA VÅR TAKTERASS

Det är en magisk havsutsikt från vår takterrass med vy hela vägen till Högklint. Taket är en perfekt yta för ett mingel, sommarfest eller andra tillställningar. Här har ni även tillgång till vår utebar och möjlighet att beställa till mat.
3 januari, 2020/av rasmus

HÄNG VID POOLEN

Att koppla av och ta ett dopp i vår uppvärmda pool ingår alltid för våra hotellgäster och den är öppen under sommarsäsongen. Önskar ni njuta vid poolen som omväxling från stranden är allmänheten lika välkomna.
1 januari, 2020/av rasmus

MINIGOLF – KUL FÖR ALLA

En av de aktiviteter vi erbjuder på hotellet är minigolfen med roliga banor som ligger precis intill Kokoloko-skogen. Utmana familjen eller varför inte samla ihop kompisgänget för att spela en omgång!
1 januari, 2020/av rasmus