ERBJUDANDET INNEHÅLLER

Boende för 2 personer i dubbelrum – 795:-/natt
Boende för 2 vuxna och upp till 2 barn i våra 4-bäddsrum – 995:-/natt
• Frukost
• Minigolf
• Bastu
• Boendeperiod 31/3 – 16/4-2023

Boka din vistelse hos oss:
Telefon: 0498-65 44 00
Mail: kokoloko@firsthotels.se

Påsklovspaket

Gotland är underbart året om! Kom och bo hos oss på Hotel Kokoloko under påsken.

Fly vardagen och spendera ett aktivt, härligt och roligt påsklov i Visby med hela familjen. Låt oss skämma bort er, koppla av och unna er minnesvärda dagar tillsammans.

Med vårt påsklovspaket bor ni 2 vuxna i dubbelrum för 795:- per natt eller 2 vuxna och upp till 2 barn i våra familjerum för 995:- per natt.

Varmt välkomna!

Alla våra erbjudanden

PÅSKLOVSPAKET

Gotland är underbart året om! Kom och bo hos oss på Hotel Kokoloko under Påsk. Med vårt Påsklovspaket bor ni två vuxna för 795:-/natt och två vuxna & upp till två barn i våra familjerum för 995:-/natt.
14 mars, 2023/av Jessica Pettersson

KONFERENSERBJUDANDE

Vi erbjuder två konferensmöjligheter; en större lokal Orangeriet som ligger i en inspirerande miljö och ett mindre konferensrum med havsutsikt. Orangeriet är perfekt för konferenser, event eller privata tillställningar.
24 januari, 2020/av rasmus

VÄLKOMMEN PÅ FRUKOST

Varmt välkomna att prova vår frukostbuffé. Frukosten ingår alltid för våra hotellgäster men allmänheten är lika välkomna eller varför inte passa på att starta dagen med att ta ett frukostmöte med företaget?
5 januari, 2020/av rasmus

SPABAD PÅ TAKET MED HAVSUTSIKT

Spabadet är lika härlig att bada i en varm sommardag som en kall vårkväll tillsammans med ett kompisgäng. Eller varför inte som ett härligt avslut på en konferens? Spabadet håller stängt fram till 1:a april.
5 januari, 2020/av rasmus

BOKA VÅR TAKTERASS

Det är en magisk havsutsikt från vår takterrass med vy enda till Högklint. Taket är en perfekt yta för ett mingel, sommarfest eller andra tillställningar. Här har ni även tillgång till vår utebar och möjlighet att beställa till mat.
3 januari, 2020/av rasmus

HÄNG VID POOLEN

Att koppla av och ta ett dopp i vår uppvärmda pool ingår alltid för våra hotellgäster och den är öppen under sommarsäsongen. Önskar ni njuta vid poolen som omväxling från stranden är allmänheten lika välkomna.
1 januari, 2020/av rasmus

MINIGOLF – KUL FÖR ALLA

En av de aktiviteter vi erbjuder på hotellet är minigolfen med roliga banor som ligger precis intill Kokoloko-skogen. Utmana familjen eller varför inte samla ihop kompisgänget för att spela en omgång!
1 januari, 2020/av rasmus

Sommarjobba på Hotel Kokoloko

X