Sportlovspaket-barn bor gratis

Kom och bo hos oss på First Hotel Kokoloko under sportlovet! Med vårt sportlovspaket bor ni två vuxna och barn bor gratis i våra familjerum för endast 995:- per natt (max 4 personer/rum). Njut av en härlig frukostbuffé och om det är snöfritt kan du utmana övriga familjen på minigolf. Ta ett dopp i vårt spabad eller värm er i vår bastu efter en dag på stan!

Boendeperiod: 12 februari – 10 mars 2024

Välkommen att boka sportlovspaketet på telefon: 0498-65 44 00 eller maila oss på: booking.visby@firsthotels.se

ERBJUDANDET INNEHÅLLER

• Boende i våra mysiga familjerum
Två vuxna och barn bor gratis (gäller för max fyra personer)
• Frukostbuffé
• Minigolf
• Spabad
• Bastu
• Boendeperiod 12/2 – 10/3-2024

Pris 995 kr per natt

Boka sportlovspaketet på:
Telefon: 0498-65 44 00
Maila: booking.visby@firsthotels.se

Alla våra erbjudanden

SPEEDDATING

Vill du ha en rolig och spännande upplevelse där du på riktigt får träffa nya människor? Då är Speeddating evenemanget för dig! Vårt format gör det enkelt att träffa nya människor på ett avslappnat sätt.
25 februari, 2024/av Jessica Pettersson

SPORTLOVSPAKET-BARN BOR GRATIS

Gotland är underbart året om! Kom och bo hos oss på First Hotel Kokoloko under sportlovet. Med vårt sportlovspaket bor ni två vuxna och barnen bor gratis i våra familjerum. Frukostbuffé, minigolf, spabad och bastu ingår i priset.
1 februari, 2024/av Jessica Pettersson

ALMEDALSVECKAN

Söker du boende inför Almedalen 2024? Kontakta oss gärna för mer information!
Det finns även möjlighet att abonnera konferenslokaler eller vår takterrass med havsutsikt.
26 februari, 2020/av rasmus

VÄLKOMMEN PÅ FRUKOST

Varmt välkomna att prova vår frukostbuffé. Frukosten ingår alltid för våra hotellgäster men allmänheten är lika välkomna eller varför inte passa på att starta dagen med att ta ett frukostmöte med företaget?
5 januari, 2020/av rasmus

SPABAD PÅ TAKET MED HAVSUTSIKT

Spabadet är lika härlig att bada i en varm sommardag som en kall vårkväll tillsammans med ett kompisgäng. Eller varför inte som ett härligt avslut på en konferens? Här har man även en fantastisk havsutsikt!
5 januari, 2020/av rasmus

BOKA VÅR TAKTERASS

Det är en magisk havsutsikt från vår takterrass med vy hela vägen till Högklint. Taket är en perfekt yta för ett mingel, sommarfest eller andra tillställningar. Här har ni även tillgång till vår utebar och möjlighet att beställa till mat.
3 januari, 2020/av rasmus

HÄNG VID POOLEN

Att koppla av och ta ett dopp i vår uppvärmda pool ingår alltid för våra hotellgäster och den är öppen under sommarsäsongen. Önskar ni njuta vid poolen som omväxling från stranden är allmänheten lika välkomna.
1 januari, 2020/av rasmus

MINIGOLF – KUL FÖR ALLA

En av de aktiviteter vi erbjuder på hotellet är minigolfen med roliga banor som ligger precis intill Kokoloko-skogen. Utmana familjen eller varför inte samla ihop kompisgänget för att spela en omgång!
1 januari, 2020/av rasmus