Om Hotel Kokoloko

Hotel Kokoloko är ett nytt hotell på semesterön Gotland med en unik design med pool, spabad, bastu, minigolf, utegym och två utomhusbarer sommartid. En vid poolen och en på takterrassen som har en magisk utsikt. Är det dåligt väder kan man alltid hänga vår lobbybar.

Många av hotellets 88 rum har gemensam loftgång utomhus med utsikt över havet och solnedgången. Flera av rummen är även utrustade med kök och möjlighet till plats för upp till sex personer.

Vi arrangerar företagsevent, bröllopsfester mm på vår takterrass och i vårt orangeri. Eller varför inte en barbeque fest kring poolen och minigolfen.

Det finns stora strövområden runt hotellet där man kan gå, springa, cykla eller bara njuta av naturen.

Hotel Kokoloko ligger endast 800 meter från färjeterminalen och inom några minuter ligger Visby Innerstad, utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna. Från hotellet når du även enkelt kongresshallen Wisby Strand, restauranger, härliga stränder, sommar- och vattenland på Kneippbyn och en av Sveriges finaste golfbanor, Visby GK.

Hotellet har cyklar att hyra för att lätt ta sig runt i stan.

Hotellet har det perfekta läget med stor parkering och lätt att ta sig vidare, vart man än ska på ön. Fråga oss gärna så berättar vi om våra egna smultronställen.

Varför namnet Kokoloko?

Namnet Kokoloko kommer från två förskolor som ligger i närheten av hotellet. De döpte skogen som ligger vid hotellet till Kokkolokkoskogen efter att de läst boken de fått när de skulle jobba med projektet ”Grön flagg” som låg i Stiftelsen Håll Sverige Rents regi.

Namnet är ursprungligen från en bok som heter ”Floyd i Kokkolokkoskogen”. Boken handlade om en fågel som tog barnen med på sin flygresa genom hela Sverige. Barnen fick genom den lära sig om allt från urskogen Kokkolokko uppe i norra Sverige till storstadens avloppssystem under jorden.

Barnen var i skogen flera gånger i veckan och vi hoppas kunna hitta ett samarbete med förskolorna och våra gemensamma miljöfrågor.

Kontakta oss

Tel: 0498-65 44 00
E-post: booking.visby@firsthotels.se
Adress: Söderväg 56 A, 621 58 Visby, Sverige

Evenemang

Evenemang och aktiviteter är något vi gillar på Hotel Kokoloko. Kolla vad som händer just nu, vi uppdaterar löpande.

Paket

Är du intresserad av att boka en paketresa med båt och boende, vänligen kontakta oss på hotellet. Vi jobbar mycket med konferenser och idrottsresor.

Erbjudanden

Letar du efter ett hotellerbjudande eller någon annan typ av erbjudande som går att kombinera med boende hos oss på Hotel Kokoloko? Kolla här.