Vi har rum för alla

First Hotel Kokoloko är ett nybyggt och unikt hotell i Visby med 88 rum. De flesta med utsikt över havet och solnedgången. Här finns även pool, spabad, bastu, minigolf, utegym och två utomhusbarer sommartid. En vid poolen och en på takterrassen. Flera av rummen är utrustade med kök och plats för upp till sju personer. Vi har även ett antal hundrum, kontakta hotellet för bokning av dessa.

Här nedanför hittar du mer information om våra olika rumstyper.
Bokning av samtliga rum sker via First Hotels hemsida.

Havsutsikt

Gratis WiFI

Gott om parkeringar

Alla rum och gårdar är rökfria

Rum med kök och självhushåll

Tillgängligt för alla

Enkelrum

Våra 14 m² stora Enkelrum är perfekt för den moderna resenären som bor en eller två nätter. Gästerna har utsikt över gatan. Rummen är helt nya och modernt inredda med en 120 cm bred enkelsäng och gratis WiFi.

Dubbelrum

Våra 18 m² stora Dubbelrum kan även användas som twin-rum där sängarna kan dras isär. Rummen passar perfekt för den moderna resenären eller affärsresenären som behöver lite extra utrymme.

Gästerna har utsikt över gatan, havet eller poolområdet. Rummen är helt nya och modernt inredda.

Standard Family

Våra 31 m² stora Standard Family-rum har plats för familjer på 4 personer eller affärsresenärer som vill ha större utrymme. Rummen har uteplats på gemensam loftgång och gästerna har utsikt över havet, innergården eller poolområdet.

Av dessa rum har vi även sex stycken som är handikappanpassade och med möjlighet att sammankoppla för upp till sju personer. Fri WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen.

Superior med kök

Våra Superior med kök har en yta på upp till 32 m² med plats för familjer på upp till tre personer.

Rummen har egen uteplats på gemensam loftgång.

Gästerna har utsikt över innergården eller havet och poolområdet.  Fri WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen.

Deluxe med kök

Våra 32 m² Deluxe med kök har plats för familjer på fyra personer eller affärsresenärer som vill ha större utrymme. Rummen är utrustade med kök och egen uteplats på gemensam loftgång.

Gästerna har utsikt över innergården eller havet och poolområdet. Fri WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen. I rummen finns två 90 cm breda sängar och en bäddsoffa (80cm bred) samt en 80 cm bred våningssäng. Max 4 personer.

Svit

Våra 63 m² stora sviter erbjuder två separata sovrum, ett mindre vardagsrum samt kök med bekväma sittplatser. På soliga dagar är den lilla privata balkongen den perfekta platsen för att njuta av ett glas champagne och den fantastiska havsutsikten.

Sviten har dessutom en uteplats på den gemensamma loftgången med utgång från köket för att kunna sitta och se på utsikten i flera väderstreck. I sviterna erbjuder vi gratis te, kolsyrat vatten och frukt vid ankomst. Dessutom finns här en Nespresso-maskin för kaffeälskaren. Fri WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen.

Sviterna har ett rum med två 90 cm breda sängar, en bäddsoffa (80 cm bred) och en 80 cm bred våningssäng, samt ett sovrum med två 90 cm breda sängar. Max 5 personer.

Sommarjobba på Hotel Kokoloko

X