Vi har rum för alla

First Hotel Kokoloko öppnade 2019 och är ett unikt hotell i Visby med totalt 90 rum, de flesta med utsikt över havet och solnedgången. Här finns även pool, spabad, bastu, minigolf, utegym och två utomhusbarer sommartid. En bar ligger vid poolen och en uppe på takterrassen med härlig havsutsikt. Flera av rummen är utrustade med kök och plats för upp till sex personer. Vi har även ett antal hundrum, kontakta hotellet för bokning av dessa rum.

Här nedan hittar du mer information om våra olika rumstyper.
Bokning av samtliga rum sker via First Hotels hemsida, alternativt genom att kontakta oss på telefonnummer 0498-65 44 00 eller email kokoloko@firsthotels.se

Njut av havsutsikt

(Se specifika rumskategorier)

Gratis WiFi

Gott om parkering

(Avgiftsbelagd parkering, betalas på plats och går ej att förbokas)

Alla rum och gårdar är rökfria

Rum med kök och självhushåll

(Se specifika rumskategorier)

Handikappvänliga rum

(Kontakta bokning för mer information och bokning)

Enkelrum

Våra 14 m² stora Enkelrum är perfekt för den moderna resenären som bor en eller två nätter. Gästerna har utsikt över gatan. Rummen är modernt inredda med en 120 cm bred enkelsäng och gratis WiFi.

Dubbelrum

Våra 18 m² stora Dubbelrum kan även användas som twin-rum då sängarna kan dras isär. Rummen passar perfekt för den moderna resenären eller affärsresenären som behöver lite extra utrymme.

Gästerna har utsikt över gatan, havet eller poolområdet. Rummen är modernt inredda och fritt WiFi ingår.

Standard Familyrum

Våra 31 m² stora Standard Familyrum har plats för upp till 4 personer eller affärsresenärer som vill ha större utrymme. Rummen har uteplats på gemensam loftgång och gästerna har utsikt över havet, innergården eller poolområdet.

Av dessa rum har vi sex stycken som är handikappanpassade och med möjlighet att sammankoppla för upp till sju personer. Fritt WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen.

Superiorrum med kök

Våra Superiorrum med kök har en yta på upp till 32 m² med plats för upp till tre personer.

Rummen har egen uteplats på gemensam loftgång.

Gästerna har utsikt över innergården eller havet och poolområdet.  Fritt WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen.

Deluxerum med kök

Våra 32 m² Deluxerum med kök har plats för fyra personer eller affärsresenärer som vill ha större utrymme. Rummen är utrustade med kök och egen uteplats på gemensam loftgång.

Gästerna har utsikt över innergården eller havet och poolområdet. Fritt WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen. I rummen finns två 90 cm breda sängar, en bäddsoffa (80cm bred) samt en 80 cm bred vägghängd säng. Max 4 personer.

Svit

Vår 63 m² stora svit erbjuder två separata sovrum, ett mindre vardagsrum samt kök med bekväma sittplatser. Under soliga dagar är den lilla privata balkongen den perfekta platsen för att njuta av ett glas champagne och den fantastiska havsutsikten.

Sviten har dessutom en uteplats på den gemensamma loftgången med utgång från köket för att kunna sitta och se på utsikten i flera väderstreck. I sviterna erbjuder vi gratis te, kolsyrat vatten och frukt vid ankomst. Dessutom finns här en Nespresso-maskin för kaffeälskaren. Fritt WiFi ingår och det är lätt att parkera i närheten av rummen.

Sviterna har ett sovrum med två 90 cm breda sängar och en bäddsoffa (80 cm bred) samt ett sovrum med två 90 cm breda sängar. Max 5 personer.